Over Drumschool Patrick

Drumschool Patrick Verstappen is gevestigd onder de rook van ‘s-Hertogenbosch in het landelijke dorp Den Dungen aan de Staakakker 38 met ruime parkeergelegenheid!
De drumschool voldoet volledig aan de eisen van de huidige tijd.
Er word les gegeven op uitversterkte drumsets, en diverse percussie-instrumenten.
Tevens word er gebruik gemaakt van de nodige audiovisuele hulpmiddelen om het leerproces van de leerling nog beter inzichtelijk,- en leuker te maken.
Wil je graag die ene track van je favoriete band leren spelen? dat kan!
We gaan samen op zoek naar de juiste tools en leerstof om jouw favoriete track in de vorm van je eigen clip op te kunnen gaan nemen!

Als je je technische vaardigheden als drummer wil verbeteren, of graag in een band wil gaan spelen, bieden wij hiervoor de  workshops aan die je nodig hebt!

Waarom is drummen zo goed?

Drummen is heel goed voor het ritmegevoel dat weet iedereen. Maar wist je ook dat je drummen kunt toepassen in het dagelijks leven. Drummen heeft namelijk een effect op je gezondheid. West Afrika wordt er bijvoorbeeld op het ritme van trommels gedanst om het onregelmatige ritme te corrigeren dat de energie blokkeert. Het ritme van de muziek heeft effect op lichaam en geest. Muziek met 80 tot 90 maatslagen per minuut verhoogt de spanning en laat boosheid vrij. Muziek met 40 tot 60 maatslagen per minuut laat juist verdriet vrij.